Hraniční kámen

Hraniční kámen

Anotace: Našel jsem jej na procházce v lese bylo na něm: LP1785

Sedí si v zemi malý ač velikán,
s úkolem kterým na něj byl právě dán.
Strážiti půdu ve které leží,
to úkol je těžký snad nehne se z mezí.
On s bratry tu drží němou stráž,
rozdělí je jen lidská zášť.
Až upadnou jednou v zapomění,
zub času všechny na prach změní.
Tisíce stejných jsou kolem nás
a stále drží svou tichou stráž.
Autor Eru Alonnar, 29.07.2009
Přečteno 290x
Tipy 6
Poslední tipující: BARBYE, divoska_jaja, zrrrr, WAYWARD, jedam
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kámen i když němý,
pamatuje věci,
co už člověk neví... škoda.

12.08.2009 04:18:00 | BARBYE

dobré, dobré znám takové kamemy :-)

29.07.2009 10:26:00 | zrrrr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí