Vzdálené promiň

Vzdálené promiň

Anotace: ... je nyní dál než si myslím.

Vzdálené promiň

zítřek je pro tebe vzdálené promiň
otázky v srdci se začaly stydět a
bojí se denního světla
dnes není ten den, kdy jsem prohrál
protože první paprsky vystřídal déšť,
který mě smyje z paměti druhých
a když nemůžeš zjistit, kdo jsem
tak jsem nic, jsem ztracen a
můj domov je stále neznámý...

proč nemůžu přijít k večeři později?
kdo bude postrádat mou unavenou tvář?
Autor fiXXXer, 29.07.2009
Přečteno 271x
Tipy 5
Poslední tipující: Mbonita, sophia92, páááááááá, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí