Splněná přání rozfoukal vítr

Splněná přání rozfoukal vítr

Anotace: Čti mezi řádky...

Splň si přání
Z napadaného listí, postav si dům
Pod korunami stromů, bude jen tvůj
Vysněné lásky, vyhrané sázky
Otevři okno, za ním pak stůj
/tvoř si svůj svět/
dívej se do dálky, na hvězdy co spadly
Za kopce…
A za zámky…
/pohledem padlých/
Pak škrtneš sirkou a domeček shoří
S ním taky přání, co celý svět tvoří…
/párů lidí/
Domeček z listí, střechu nad hlavou
Rozfoukal vítr, v sekundu jedinou…
Autor Sajurii, 29.07.2009
Přečteno 266x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, Miroslav Možný, zrrrr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mě se to líbilo ST, dobře se četla

29.07.2009 10:23:00 | zrrrr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí