Smrt

Smrt

Anotace: Jsem nesmrtelná

Přináším úlevu i smutek, smích i slzy.
Někdy přijdu pozdě, jindy až moc brzy..

Nosím v sobě všechnu bolest světa,
jsem tvá poslední nevyslovená věta.
Píšete o mne báje a pověsti,
dávno jsem pozbyla hrdosti.
Připrav se a zanech modliteb,
to já ti dám poslední polibek.

Jsem víc, jsem nad vámi všemi,
to díky mě končíte v zemi.

Trefím k tobě i poslepu,
vstoupím aniž zaklepu.
Zbavím tě lhaní, sobectví a pýchy,
přede mne položíš své hříchy.

Jedno co slibuješ, i zda se lituješ,
za chvíli zmizíš a více nebudeš
Autor darkday, 29.07.2009
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí