Klec života

Klec života

Anotace: každý máme svoji klec, ať jsme zlí či hodní...

Lidě životem prohýří.
Na jako cestu zamíří?
To je jenom jejich věc,
jakou v životě budou mít klec.
Klec, ve které budou žít.
Dobrý člověk si svou klec musí užít.
Zlý člověk, ale ve zlé kleci trpí
a nepohodlně se v ní vrtí.
Autor terca111, 29.07.2009
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: Aliklat
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí