...........

...........

Ztracená slova skutečnosti
pod černým hávem temných dní
tajemné dlaně dez doteků
a z kytky květy - poslední

ve výškách skal před zhroucením
ke hvězdným toulkám mylným sněním
na křídlech tance netopýrů
prokleté ledy beze smíru

klamná jména spletených souhvězdí
rosou smáčená pavučiny síť
houpání na vlnách před rozedněním
slunce zaniklý horoucí svit

rudé slzy vzpomínek zrcadlení
zázraky ve světě blouznění
nemalý smysl pro slepé bloudění
v ohnivých kruzích těl zmijí
jimiž škrtící splíny žijí

pár stop v cestách mezi mlhou
stíny totemů bez tváří
obrazy malíře v rozlité tuši
bez citu setkání mrtvých duší

krajina ze srdce Moneta
pár leknínů bez sukní
stopená víra pod hladinou
bez konce tóny poslední

písně bez textu tichem linoucí
v zahradě beze snů
stěny vzkazů jen tak
minoucí

oči popsané hříšnými slovy
pera z křídel padlých andělů
a právo vznášet se s lehkostí
když déšť smyje skály pokání

a ztratí se prázdnota
v koncích
volání

o nový květ věrného leknínu
jež ztratil svůj smysl ve vzkazu
za vinu

květoucí krásy smazané ve vínu

..............

tiše pláčou
Autor padající do neznáma, 29.07.2009
Přečteno 258x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, Gudula, Mbonita, WAYWARD, Psavec, nejsembásník, Petbab, zlomený a nanicovatý -__-
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí