Miluji Tě k smrti

Miluji Tě k smrti

Anotace: Tvé tělo leželo přede mnou otevřené, zela v něm prázdná díra. Já svírám Tvé srdce zkrvavené, Tvá ...

Tvé tělo leželo přede mnou otevřené,
zela v něm prázdná díra.
Já svírám Tvé srdce zkrvavené,
Tvá duše čistá tu někde v koutě zmírá.

Teď mám Tvůj život - vzal jsem si ho,
teď mám Tvé srdce - držím je v dlani.
Mé svědomí se ani nehlo,
Miluji Tě - to není lhaní.

Ten cit je prostě příliš silný,
chci být navždy vyrytý v Tvém srdci.
Že v ruce mám nůž není přelud mylný,
Láska je překrásná přeci.

I za tu malou chvíli, než zemřeš,
to stojí,
když v dlani srdce druhého sevřeš.
Lásko! Buď jenom mojí...
Autor JohnyS, 29.07.2009
Přečteno 394x
Tipy 6
Poslední tipující: Churry, Anewue
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

patologický cit. ale dobré je to.

06.09.2009 14:59:00 | Já Esther Ruth

Psychopat... Ale jen tak light :)

30.07.2009 18:40:00 | Anewue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí