Poezie noci

Poezie noci

Anotace: ...v temném zákoutí Krumlovské uličky

Pod lampou pavučina stála.
Tak malá symbioza s přírodou.
Minulostí promlouvala.
Smutnou noční samotou.
Smrtka na housle hrála.
V temných hlubinách stromu.
Vesele a hravě se smála.
V šedivém oparu domů.
Tam v zapadlé ulici
tajemností schoulená
s úsměvem na líci
vystrkovala ramena.

...

V zákoutích,
kam chodí poražení.
A stíny ukrývají
tajná gesta.

Objevil jsem mimo dění.
V pravdě.
Světlá místa.

A také prostor pro fantazii.
Inspiraci v kontrastu.
Svůdnou noční poezii,
co uhrane tě bez trestu.
Autor T-Mac, 29.07.2009
Přečteno 328x
Tipy 24
Poslední tipující: BERYL.K, strašidýlko-střapatý, Churry, Radek.oslov.Šafárik, Hesiona-Essylt, Hazentla, Veselý Drak, 6thSun, Psavec, stravla, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, jak říkáš, jedam píše krásně. Ale to ty rozhodně také! Je krásná.

02.08.2009 01:36:00 | okousaná od světlušek

krasná poezie

31.07.2009 11:31:00 | Radek.oslov.Šafárik

Tohle je dost dobré, pokračuj :o)

30.07.2009 20:48:00 | Hesiona-Essylt

Miluji ta Světlá místa, že Ty také jsem si jista...
Umíš o nich Pravdu psát, dík, že číst ji můžu - znát...

30.07.2009 10:39:00 | Veselý Drak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí