Nezastavíš

Nezastavíš

Anotace: tahle básnička je spíš o těch starších,než jsem já,vlastně jsem ještě dítě,ale i přesto,něco v mém životě bych vrátila...

Jsou věci které nepopřeme,
i když ve svém srdci chceme,
aby dav lidí kolem ztich,
aby v dáli utichl smích

Vzdálené jsou lodě dětských snů,
těch všech krásně prožítých dnů.
V srdci jsou,už skoro zapomenuté,skryty,
bezstarostné vzpomínky dětského žití.

Život ten se jen tak nezastaví,
takový nikdy nebyl ani není.
Často si o tom necháváme zdát,
v těch krásných chvílích zůstat,
...zastavit čas.
To si opravdu mužeme jenom z duše přát...
Autor Lonely, 09.11.2005
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vzdálené jsou lodě dětských snů, odpluly do dáli, ve změti všedních dnů... Je to citlivě napsáno...

09.11.2005 09:07:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí