Měsíc

Měsíc

Anotace: ... se ztratil ve tmě a zvrací krev.

Měsíc

Měsíc se už otočil zády
a kameny tě škrábou v dlani
vodopád je rezavá výpustka
a hnilobná vůně rozežírá
hmyz tě neustále bodá
a okrádá o hustou krev
tvé stopy v bahně už našli
a jdou jistě za tebou
jsi sama a tvé jistoty zmizely
stejně jako tvá víra ve mě

Úsvit se pomalu plazí
a ty se ho možná nedočkáš
nepřišla jsi do mého světa
s úplně čistými úmysly a
za svůj způsob smrti si můžeš sama
stezky pod vodopády jsou rozbahněné
a tvé srdce umírá nedostatkem klidu
cítíš vůni spáleného masa ?
cítíš vůni pomočené krve ?
cítíš vůni svého těla ?
kameny v tvé dlani jsou tvým utrpením
a díry v předloktí jen smutkem ze samoty.
Autor fiXXXer, 30.07.2009
Přečteno 222x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí