Po čáře

Po čáře

Anotace: ...nevěřím tomu...nechci..nemůžu...

Vzpomínáš na cestu,
kterou jsme chodili?
No tak se nemrač,
usměj se na chvíli.

Nebyl to směr,
ale náš styl
a já jsem doufala,
že vydržíš dýl.

Teď je vše jinak,
pořád jsem stejná,
to tvoje cesta
je prášková lajna.

Užij si tu dimenzi,
kde chodníky kvetou,
jen mě prosím nikdy nenuť
potkávat Tě sjetou!!
Autor Sana.sorrow, 30.07.2009
Přečteno 276x
Tipy 4
Poslední tipující: Veru, Duhová, J.U. Ray
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Znam to, znam...a neni to prijemnej pocit a pohled-

30.07.2009 18:10:00 | Veru

Mám syna , co chodí jak bludný holanďan a pořád je v poho..ale opak je pravdou.

30.07.2009 11:41:00 | jima

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí