Elektřin komplex v praxi

Elektřin komplex v praxi

Anotace: Kdybys omládl, mohl všechno změnit a zase se vrátil zpátky... ke mně.

Stála u okna a naříkala
- hloupé výmluvy na nechuť a hlad
kvůli tomu, že tě nepotkala
a proklínala, že už nejsi mlád.

Ona neví, že si stěžuješ také,
žes ji chtěl chytit za tu studenou ruku a už nepustit,
a věděls, že bys to klidně udělal,
avšak bys musel dosavadní život z hlavy vypustit.

Vyvedu tě z omylu, milý.
Kdybys byl mladý a neměl odvahu,
kdybys byl mladý a měl moc síly,
stejně bys nepřicházel v úvahu.

Možná si stále vyčítáš
to, co se stalo, žes ji "vyhodil",
to, že jsi zestárl (jasně, nemládneš),
a hlavně jak blbě ses narodil.

Ale být ty mladší,
už by tě nechtěla,
radši by pohrdla,
je totiž na starší.
Autor mašinka, 30.07.2009
Přečteno 673x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí