Tatínku?

Tatínku?

Anotace: Já vím, že to zní úchylně. Ale je to jenom vymyšlené.

Ne, skutečně to není v pořádku,
pořád tě štvu a lezu ti do zadku.

Chci tě vidět, chci tě navždy mít,
když tě potkám, přetrhneš mi nit.

Nejsem schopna promluvit,
čelem se ti postavit,
nezmůžu se ani říct, jak se krotím a zadržuji brek,
když se cítím dobře jako jsou-li spolu dcera a tatínek.

Já celým svým srdcem cítím, že tě znám,
bohužel, sudba přeje všem, jen ne nám.

Aspoň tobě nadržuje, ty máš štěstí,
to jenom já dostávám od osudu pořádnou boxovací pěstí,
on je debil, pořád špatné zprávy věstí
a zařizuje, aby o mně kolovaly samé špatné pověsti.

Co zas melu?! Ty si o mně musíš myslet,
kdoví, co jsem za píču,
viď? Kolikátý už asi jsi,
lituješ mých rodičů,
ze mě musí být jak spráskaní psi.

... já stejně doufám v další nádherný úlet.
Autor mašinka, 30.07.2009
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: piťura, Eru Alonnar
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

U tebe je to vymyšlené, ale já bohu-žel znám osobu která tohle prožívá. A řekl bych že na světě není sama.

30.07.2009 11:27:00 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí