ŠIT

ŠIT

Anotace: znám jednu takovou...

trápila svůj nástroj
úpěl vysokými tóny
***
rozplétala jazyk
svým milencům
***
ve skupinovém sexu
jí povídali jak je cool
(dala jim co chtěli)
***
pokládala otázky
opatrně aby žádnou nesmetla
nedopovězenou odpovědí
***
vždycky říkala,
že se narodila
aby zemřela mladá
***
lidi po dvacítce jsou starci
ty blbý kecy mi lezly krkem
a vycházely z pusy ve sprostá slova
(neudržel jsem je)
***
co je tedy tvoje stařenka,
která má devadesát
oponuju
***
odstřel, povídá
**
nerozumím
(ale mrazí mě z toho)
**
pro Krista pána jsi se narodila
pro Krista pána také zemřeš
**
(to byla pro mne nevěřícná slova)
Autor Tomáš Přidal, 30.07.2009
Přečteno 247x
Tipy 6
Poslední tipující: Kamil Princ, ziriant, slečna.závist, Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvoje poezie v sobe nese dunivy ton provokativni poetiky, ktery proletne mraky slov a versu, pricemz se strefi do presne do srdce. Zajimave a absurdne krasne.

03.08.2009 21:59:00 | Kamil Princ

Pravda...

30.07.2009 18:38:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí