!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!

Anotace: ..

Sakumprask své saky-paky sebrali a zmizeli
někam do svý sakraholtský sakrabónie v svízelích
místo slz se válím smíchy po té mele na Síriu
seriózně - to byla sranda, sapristi, jsou v delíriu

jak se třesou zlostí, z cárů když slepují letadla
nezdárné té jejich sběře sápající řehtadla
ze Síria teď v objektivu spěch vidět vší pakáže
vědí o mně, nic nezmůžou, i kdyby z hvězd trakaře

padali v tisícech na mne, já se nehnu z plazmatu
známého mně důvěrně, neřeším mstu a odplatu
v proudech plynů ionizací natřu tělo třpytem si
nakonec přec, jak je známo, (já a) pravda vítězí
Autor Petbab, 30.07.2009
Přečteno 265x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Isquieasuus, Psavec, Simísek, Mbonita, sophia92, Churry, labuť, padající do neznáma, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle je víc než zajímavý! "o)

30.07.2009 18:35:00 | Churry

:-) (já a) pravda vítězí

30.07.2009 17:05:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí