Zvony

Zvony

Anotace: S větrem jejich zvuk je unášen..

Tam, kde prázdno vždy mělo být,
s větrem od Říma rozezněly se zvony,
prý o lásce spolu a společně můžeme snít,
o tvých bradavkách, lačně jak vinné hrozny.

V srdcích svých obětujíc sám v sebe,
zplodil spratka s názvem lásky bytí,
a počáteční báseň z rýmů tvých slz,
upletl při večerných hvězdách snění.

Pod vodou bez rušivých zvuků lodních šroubů
myšlenek na svatbu a to ne z nutnosti,
oddáváš se bezživotního žití,
pomalu modráš a plesnivíš z duší.

A právě přesně tam v tom místě,
které snad dalo by se tak popsat,
v bezvýslednou hudbu bez not,
rozezněly se zvony a pak přišla ona…

Láska? Smrt?
Autor Láďa, 30.07.2009
Přečteno 255x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Mbonita, Anewue, Churry, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty dvě se dokonale znají, a hbitě za sebe se převlékají..."o)

30.07.2009 18:33:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí