Sirius Black

Sirius Black

Anotace: Taková blbůstka o jednom z Pobertů.

Krásný světa pán,
nikdy neusíná sám.
Každou noc jinou mívá,
všem blbě z toho bývá.

Sirius jeho jméno je,
taky rád tancuje.
Všechny dívky okouzlí,
když úsměv svůj vykouzlí.

Řekněte to ždyť to víme,
všechny o něm večer sníme.
Je to prostě ON,
našeho srdce šampión.
Autor ChrisTea, 30.07.2009
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: Quigleika, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí