Příteli můj..

Příteli můj..

Anotace: Přítel,nejcenější zbraň...

Včera v noci jsem snila o muži,
kterého jsem navěky uvěznila
v myšlenkách svých.

Stál jsi tam v dáli.
Ten odraz zapadajícího slunce,
ti ve tváři jemně vmaloval
plápolající lístky,staré unavené lípy.

V tvých očích viděla jsem,
krásu valících se Alp,
průzračné vody bílé jako křišťál
s podkladem drceného pískovce.

Cítila jsem příchod tepla.

Ach, příteli můj,

Až slunce zapadne,
tak prozřít mohu tě,
jen v tento čas.

Ach, příteli můj,

Tvé srdce krváci,
já nemohu ti pomoci.
Autor Ayaka Midoriko, 30.07.2009
Přečteno 347x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Agniezka, greapy, Házté
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí