Michael

Michael

Anotace: Pravdívá básnička o mne a mém kamrádovi Michaelovi

Náš milej Míšáček
je pěknej blbeček.
Deset let už známe se,
a však nikdy nevezmeme se.
Míša rád mě má a moc,
ale nikdy nestrávíme spolu noc.
Když se sejdem je to mela,
peklo ze života rád mi dělá.
Nemá rád, když se někdo okolo mne motá,
radši mi hlavu sám pomotá.
Právě teď mi lásku zkazil,
pro něho je to však azyl.
Nenávidí kluky které já mám ráda,
a pro to naše přátelství uvadává.
Dělá ze sebe to co není,
a pro to se naše přátelství tolik mění.
Svalí na mě všechnu vinu světa,
jen aby po nápadnících okolo byla veta.
Pro to se vás všech ptám:
,,Kde je ten kluk, kterého tak dobře znám??‘‘
Míšánku po starých dobách se mi stýská,
snad budou zítřky lepší, já jsem optimistka.
Autor Maličká. Madame, 30.07.2009
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: BERYL.K, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úsměv a tip za Míšu...

31.07.2009 14:14:00 | BERYL.K

...vítej na Literu :-)

30.07.2009 23:46:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí