Holubi

Holubi

Anotace: ...

Požár na vrcholu
střechy
zapálili holuby
vznašející se o
pár metrů výše

Hadicemi
uhasili bratři,
kolegové,
střechu velikého
domu a s sebou
smetli i
ptáky
neřestníky

Další den
byl napaden.

Lidé odděni
do své lidskosti
holdovali
koupališti v centru města

zatímco

požár na vrcholu
střechy
zapálilo slunce
vznašející se o
pár metrů výše...
Autor tukiy, 31.07.2009
Přečteno 221x
Tipy 1
Poslední tipující: BERYL.K
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ó, to se mi líbí...

31.07.2009 13:51:00 | BERYL.K

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí