Princeznám

Princeznám

Anotace: ...

Princezna ze zámku
Bohužel nejsem
I tak píšu ti pozvánku
Do místa kde jsem

Každá holčička chtěla by
Princeznou bý-ti
Když vzhlíží k nebi
A slyší vlky výti

Potom co maminka
Dobrou noc popřeje
Chytá jí myšlenka
Princeznou, dnes že je

Mít šaty s vlečkou
Stříbrem vyšité
Chráněná vlčí smečkou
A vy mi princi slíbíte

Že láskou planete
Pro srdce moje
Na koni, na této planetě
Za mnou přijedete z lítého boje

Vyberete si mě z mnoha
Krásnějších dívek
Do střevíce padne,zrovna má noha
Jsem naivní snílek

Nechme jim představy
Těm čistým duším
Život jim pohled přestaví
Mám pravdu, tuším

Děvčátka moje, jen klidně sněte
Od pátku do pondělka
Ještě zlé neznáte na tomto světě
Já byla také, po nocích- krásná popelka…

A dnes se při víně utápím ve svých emocích.

Vyzívám Vás dál
Sněte, sněte i v dospělosti
Třeba pozve Vás princ na ten bál
V divadle jménem Život jsme jen hosti.


Tak jako herci v pohádce
Někdy hrajeme dlouze
Někdy krátce
Ale všechny víme:O prince je nouze
Autor Gudula, 31.07.2009
Přečteno 305x
Tipy 11
Poslední tipující: Kapka, labuť, Indigo, Květka Š., Psavec, BERYL.K, WAYWARD, Veru, jima, kuskus pruhovaná, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Princové jsou na draka.

31.07.2009 12:13:00 | Psavec

To ja snim si porad...a i kdyz o prince je nouze...on se jednou objevi...a treba to nebude zrovna princ...ale uplne obycejnej skvelej chlap- :o)

31.07.2009 10:06:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí