Pravda

Pravda

Anotace: o samotě,důvěře,pravdě

Stála v hloučku lidí
a počítala své nesplněné sny
Přemýšlela co jí chybí
jak vyplnit prázné dny

Procházela se sama v noci
Pozorovala jak hvězdy září
Stále byla sama bez pomoci
Cítila jak ji něco ke dnu sráží

Když svítilo slunce
hledala stín
Cítila přítomnost zrádce
a na duši sedal splýn

Stmívalo se
to byla doba,kdy chodila ven
Hledá se,
ta dívka co ztratila svůj sen

Nikdy se nevrátí
její krev vodu čeří
Proč jsou lidé tak upjatí?
Proč na pravdu stále věří?
Autor FrozeN, 31.07.2009
Přečteno 240x
Tipy 2
Poslední tipující: Viva La Roma, BERYL.K
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí