Může být

Může být

Anotace: aneb jak to dopadá, když si člověk zahrává. 20.7.2009.

Dokola jak kaleidoskop
modrá, hnědá, modrá
chci říct stop
jen nechci být podlá.

Ztrácí se v dáli
oříšková vrabčí hnízda
i s těmi dredy
smutnou píseň si k tomu hvízdá.

Není co říct
šelest listí ztrácí se
v smutku dávných let
snad nikdy nevrátí se.

Nad hlavou mříže cítím
slunce jimi ztěžka proniká
všechno je má vina, já vím
závidím tomu, kdo se teplem zalyká.

Byli tu
a už nejsou
odešli pryč
pověz mi proč.
Autor Dívka s perlami ve vlasech, 31.07.2009
Přečteno 257x
Tipy 4
Poslední tipující: A. V. Nýmand, Radek.oslov.Šafárik, BERYL.K
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

výborné

14.10.2009 15:51:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí