Práce šlechtí

Práce šlechtí

Anotace: Je to divné ale spočítejte si kolik třeba jen za měsíc strávíte času s přítelkyní/přítelem v klidu. Bude te se velmi divit. A to platí i na děti a rodinu

Minuta se vleče za minutou
- a ty pracuješ
Hodina se střídá za hodinou
- a ty pracuješ
Jeden den končí druhý začíná
- a ty pracuješ
Týden zas týden vystřídá
- a ty pracuješ
Měsíc za měsícem ti uteče
- a ty pracuješ
Rok se s rokem sejde
- a ty pracuješ

No tak ohlédni se člověče
- kolik času uteče
Co necháš si jen pro sebe
- a co dáváš jiným za sebe

Kolik minut štěstí míváš
Kolik hodin s milou býváš
Kolik týdnů při televizi
Kolik měsíců strachu z různých krizí
Kolik roků prospíš ..... sám
Autor Eru Alonnar, 31.07.2009
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: mašinka, BERYL.K, T-Mac
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hlavně pravdivé

17.08.2009 11:21:00 | mašinka

... zajímavé

31.07.2009 13:16:00 | BERYL.K

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí