Argema I - POPRVÉ

Argema I - POPRVÉ

Anotace: Kdo zná tuto moravskou hudební skupinu a jejich první album Poprvé, tomu to řekně třeba trochu víc... ;)))

Jedné dávné noci, POPRVÉ, jsem Tě dívko políbil
a pak se ve své nesmělosti skryl,
že jsem po Tobě touži nikdo nepoví
připadal jsem si jak NOSOROŽEC RŮŽOVÝ
co sám a sám na těle RÁNY sčítá
pro ŠPINAVÁ ZÁDA, po probdělé noci před chrámem sv.Víta
tam tenkrát poprvé poznal jsem LÁSKU NA JEDNU NOC
a od té doby ta vášeň má nade mnou moc
říkám si, chtěl bych JEN ZAPOMENOUT
a DALŠÍ DEN svým předešlým světem plout
však jak BLÁZEN si připadám,
když pro UKRADENÝ SEN se do svých splínů propadám
do dálky má ústa šeptají stále znova a znova
slova bez hlásek, slova bez citu, zkrátka PRÁZDNÁ SLOVA
a že z dávné lásky zbyl jenom zmar
vypil jsem celý JAROŠOVSKÝ PIVOVAR.
Autor Tom XVI, 31.07.2009
Přečteno 224x
Tipy 5
Poslední tipující: páááááááá, Radek.oslov.Šafárik, BERYL.K
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jarošovský pivovar by jistě ocenil i jako reklamu..

01.08.2009 10:12:00 | páááááááá

Dobrá,st

31.07.2009 14:49:00 | Radek.oslov.Šafárik

Tak to se moc povedlo st!

31.07.2009 14:00:00 | BERYL.K

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí