Pesimistická? Realistická?

Pesimistická? Realistická?

Anotace: anotace, anotace, anotace, anotace, anotace, anotace, anotace, anotace, anotace, anotace, anotace, anotace, anotace, anotace, anotace, anotace, anotace, anotace, anotace, anotace, anotace, anotace, anotace, anotace, a tak dál až do zblbnutí mysli i těla.

Hvězdný prach prší
píše slova smutku
po šedivých zdech.
Lidé neustále hřeší
tolik špatných skutků
není víry, je to pech.

Nešťastný ten déšť
smáčí roky celý svět
z hradeb zní smích
smích těch poražených
každý chce vše a hned
než vidět to, chci jed, hned.

Zabili lásku, zabili přátelství
nezbylo nic než liché sny
a naděje dávno pryč odešla
zbraně pějí písně nepřátelství
nic nenaplní ty prázdné dny
červ nenávisti nikdy nemešká.

Moc jsou prachy a ty jsou moc
vše obestírá nekončící noc
láska a dobro vítězí jen v pohádkách
každý libuje si v naschválech a hádkách
není snů, není nových ideálů
je jen plno duší, prázdných sálů.

Hvězdný prach nekonečně prší
píše slova po šedivých zdech
nikdo je nečte, nevidí
snad lepší by svět byl bez lidí
hrané city, ničemný prázdný vzdech
a blesky nenávisti z očí čiší.
Autor Johny Styx, 31.07.2009
Přečteno 336x
Tipy 9
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, Agniezka, Gudula, WAYWARD, Bíša, BERYL.K, zrrrr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jasný pesimismus,ani se nedivím

03.08.2009 15:11:00 | WAYWARD

Pesimistická?... je docela dost.

01.08.2009 19:22:00 | BERYL.K

neva neva, přeci jen na názvu zas tak nezáleží:) ale na tom jestli se to někomu líbí ano

01.08.2009 13:12:00 | Johny Styx

tak to je moc dobrý kousek, hmmm.....Dávám STčko a název ten neřeším, nezlob se za to, mě se to líbí i bez názvu :-)

01.08.2009 06:13:00 | zrrrr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí