Tendenční

Tendenční

Jen bezpředmětně tápu
kolik bylo hodin když
začala nekonečná debata
a nechápu
že obličeje jsou zavšiveny mrzkostí
že stěžujete si na roky v hluku
posíláte pro narkotika
tu třetí do počtu
nutíte ji
by byla zticha
a raděj odešla

ještě na chvíli
.
už to bude hotové
a výsledkem je
cesty se dělí
a mne souzeno
jít bahnem a strží mezi nimi
to prý

vaše slova budiž "ano ano ne ne"
v tom případě jsem hřešila
a hřeším
na nestrannost

a taky na to, žes mne večer uložil ke spánku
v cizím pokoji
.
Autor před zkroucením, 01.08.2009
Přečteno 357x
Tipy 20
Poslední tipující: fialová, drsnosrstej kokršpaněl, Roger, PrinceznaHeliovýchbalonků, její alter ego, Zpátky, Sana.sorrow, Helena Sládková, Agniezka, Squat_the_world, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...

06.01.2010 22:20:00 | drsnosrstej kokršpaněl

hřešit na nestrannost není hřích:)

02.08.2009 20:32:00 | Squat_the_world

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí