Jdi si hrát

Jdi si hrát

Anotace: o nebezpečném zábavném a zdraví škodlivém...

Kašli už na dobré konce,
kašli už na "míti rád".
Zneužij své pravomoce,
jdi si také chvilku hrát.

Panenky hoď za hlavu
tak, jak smysly praví.
Jsi přec plná nápadů,
jak si zničit zdraví.

Přesně tak teď začni žít
a nedívej se na svůj pád
a to všechno jenom proto,
že nevěříš na "míti rád"!!!
Autor Sana.sorrow, 01.08.2009
Přečteno 299x
Tipy 1
Poslední tipující: CorrimsonTom
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí