Na zemi

Na zemi

Anotace: ***

Dusné prázdno stahuje mě k zemi
Schovávám se tu přede všemi
A ty chceš, ať jdu ven
Tady mě ale chrání stěny
Chrání mě před vším a přede všemi
A ty jsi jenom přeludem,
co objímá mě v slzách mých
při všech úplňcích
a svítáních
Za bílého dne se neukážeš
Nezachráníš mě, nepomůžeš
Tak nechtěj, abych šla dnes ven
Nech mě tu ležet na zemi
Je to můj domov, zázemí
A ani vlastně nechci víc
Ne teď
Neptej se na nic
Neznám odpověď
Jen vím, že se mi život rozbil na kusy
Zklamaly všechny moje pokusy
Zklamaly moje naděje, má přání
Jsem sama
A ty mě nezachráníš
Jen mi dej aspoň nějakou chvíli
Já se z té země časem zvednu
Dej mi jen chvíli
Jednu
A dej mi další lahev alkoholu
Prý je to nejlepší způsob,
jak uniknout smutku a bolu,
jak utéct před vším a přede všemi
Dusné prázdno stahuje mě k zemi
Prázdno mých nocí i mých dní
Jsi jenom sen?
Jsi poslední?
Nenechávej mě tu na zemi
Jestli mě někdo může zachránit,
ty to musíš být...
Autor unstoppable, 01.08.2009
Přečteno 240x
Tipy 11
Poslední tipující: Mraveneček, Hyperbola, Bíša, jedam, Petbab, vapiti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí