Zrada je zločin

Zrada je zločin

Anotace: Co dělat,když tě někdo zradí......... Musíš doufat...

Zrada je zločin,zločin a trest,
zraněná pýcha pošlape čest.
Napij se ze studni zapomnění
na konci tunelu světlo už není.
Z víry tvé vylhané čin tvůj se zrodí
tomu kdo riskuje, často se hodí.
Když zloba odejde,láska se vrací,
může být zraněná,pohladit stačí.
Pohladit stačí,trošičku dýchá,
zapomeň ma sebe,jí se to týká.
Možná ti nakonec dopřáno bude litovat,
jak jsi to mohl lásce své udělat.
Autor aluša, 09.11.2005
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: estrellita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí