Dávno

Dávno

Anotace: Když láska............nebo pouhé pobláznění zničí to nejvíc,co člověk může si přát

Klaply dveře,kroky mizí.
Hlavu zvedni....jsem ti cizí?
Proč místo tvé náruče,drží mě samota?
Proč místo srdce je jen chladná temnota?
Proč mě nepálí tvůj pohled v zádech?
Proč nemůžu vstát a bolí mě jen nádech?
Proč se cítím,jak zašlapaná lilie?
Proč to děláš,když víš,že tohle mě zabije?
Byli jsme přáteli,tak kde je náš smích?
Odešel s tebou,není...proč ztich?
Já neměla jsem tušení,že ti jsi důvod mého srdce bušení
Letmý dotek našich rtů..
a je konec všech mych snů.
Láska nám plány zkazila...
mé srdce hluboko pohřbila.
Tak vraťme dny našeho přátelství...
chcu slyšet jen tvý tajemství...
MILUJEŠ?
Autor Rootness, 01.08.2009
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: Isquieasuus, Lugburz
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí