posílám to

posílám to

Anotace: rudý hvězdě do oblak...

oblohou
rudě září
krutý Antares
a směje se
tichým bleskům
nad obzorem

-chlad,
zítra už nebude..

on
neřekl jediné slovo

-zítra nebude...

hodinu nebo dvě
pak příjde průtrž mračen
průtrž mezihvězdných prostorů
drtivá síla
tehdy
jako dnes

-neřekl... proč?!

a měsíc mlčel
cosi o svítání,
černé tmě v tvém srdci,
zmateném netušení...
naivní nebo bláznivá...
pokud nechceš...
nedokážu víc...
ani snít
vylhaný sny...

-jak hluboko ještě??
.
Autor fialová, 01.08.2009
Přečteno 218x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, adida, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí