Návrat do ráje

Návrat do ráje

Anotace: Trochu o lásce,trochu o vztazích...

Návrat do ráje
Vrací se spolu cestou,
která nikdy nezarostla,
jen nebyla vidět.

Muž a žena se spolu vracejí,
jdou mlčky,opatrně našlapují,
aby se mléčná dráha pod jejich nohama
nezměnila ve fatu morgánu
a nerozplynula se.

Jdou,vědomi si svých vin,
uši plné zvuku válek,
oči napůl oslepené plameny čarodějnických procesů,
to když vyháněli ženu křížem
a nazývali bezcitnost mužností.

Jdou po cestě stále travnatější a krásnější.
Drží se za ruce a takto spojeni
se on stává ji
a ona si na sebe bere jeho podobu.
Jsou jako nebeská dvojčata.

Dávno se zřekli starých obrazů,
zbaveni okovů dogmat.
Nejmenují se Adam a Eva
a nehledají štěstí v rozdílech,
ale splývají
a propojují se jeden s druhým.

Je to jejich den
a oni se vracejí do ráje.
Autor TAORA3, 01.08.2009
Přečteno 351x
Tipy 7
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Zefi, Kapka, Zdenek, ziriant, BERYL.K
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v tom ráji bude krásně

19.09.2009 10:36:00 | Radek.oslov.Šafárik

dobré

02.08.2009 19:40:00 | Zdenek

prima nápad!

01.08.2009 23:50:00 | BERYL.K

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí