Vše...

Vše...

Anotace: Nabízím vše... Proč nechceš brát?

Chtěl bych si něco nechat
vytetovat napůl s Tebou.
Vzpomínáš na naše sny?
Znamení souznění...

Myšlenky na mě Tě snad
zase někdy svedou...
Miluji Tě, hluboce, lásko,
nic se na tom nemění.

Moct Tě tak hřát, když
Tě ruce a nohy zebou,
políbit na noc
či přímo zlíbat Tvá ústa.
Miluji Tě a budu stále.
Jen Ty jsi pro mě jedin(ečn)á,
tím si můžeš být jistá.

1.8.2009
Autor miroslaF, 02.08.2009
Přečteno 273x
Tipy 3
Poslední tipující: maliska, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí