Vlasy s barvou kaštanů

Vlasy s barvou kaštanů

VLASY S BARVOU KAŠTANŮ

Možná, že bych měl s tím přestat
Déšť by měl konečně už ustat
Psát báseň, pošetilost jest
Zlobil jsem se velmi, fest.

Jako vlasy s barvou kaštanů
Snad tu velkou spoušť ustanu
Prokletým básníkem cítím se snad
Proč bych touto básní měl lhát?

Při světle píši tyto verše
Slyším píseň s názvem Depeše
A myslím, co asi děláš
Ráno jako víla proběláš.

Řekni, dívko s vlasy s barvou kaštanů
Až zase nějaké problémy nastanou
Řekni, že bude dobré vše
Ale řekni to moc tiše.

Kolikrát úsměv od Tebe mám
Ptám se, jestli Tě vůbec znám
Co nadělám, stejně Ti zas píšu
Klidně i velký papír popíšu.

Slovy s vící velkých srdcí
Že Tvé ruce, jemně vonící
Přejedou po žaluziích, které odkryjí
Slunce do domu a Tvou duši smutkem pokryjí.
Autor Zasněný básník, 02.08.2009
Přečteno 278x
Tipy 4
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, Gudula, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju :-) Je moc pěkná, jako všchny ostatní. :-)

03.08.2009 19:18:00 | Mausinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí