Modlitba

Modlitba

Anotace: Modliteb je široká škála, tahle se mi zdála ve snu.

Pluje kánoi do dáli,
na břehu vidí uschlé stromy.
Cestou dál potkávám smutné lidi,
kteří na mě zvedaj svoje oči.

Ne nemáte nostalgii,
jen se podívejte za hory.
Jinde lidé bývají šťastní,
veselí i usměvaví.
Nepodléhejte panice.

Další cestou vidím,
jak lidé natahují ruku
a chtějí mě stáhnout pod vodu.
Jen o malý kousek dál,
nikdo nevěří,
co o cizím kraji říkám.

Teď se jenom pomodlím,
na konci amen vyslovím,
navždy budeme stejní dobří, špatní i něco mezi. Modlitba proudí k spravedlnosti.
Autor Hantec, 03.08.2009
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí