Z pocitu úzkosti

Z pocitu úzkosti

Anotace: :(

Zázraky míjí mou temnou budoucnost
snad nejsem hoden a nemám tu moc
chtěl jsem jen ochutnat ovoce z ráje
když dobrá myšlenka v duši mé zraje.

Všechno se jednou z mysli mé vytratí
za všechny hříchy duše má zaplatí
táhnu se s hříchy celým svým životem
stále jich přibývá jsem jejich otrokem.

Stále se dívám a hledám své já
duše má bloumá, je zmatená
Osho i Budha rady mi dává
já však nic necítím, prý se to stává.

Jen chvíli zázraku a probuzení
jen chvíli lásky co všechno změní
jen malý dotek s číší plnou radosti
jen letmý pohled bez strachu, úzkosti.
Autor Ďábel sám, 03.08.2009
Přečteno 202x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Bíša, BERYL.K, isisleo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám také pocity úzkosti.

22.01.2024 18:21:21 | mkinka

to se stává...

03.08.2009 21:22:00 | BERYL.K

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí