Smutná duše

Smutná duše

.


uvězněné pocity se rozlétají
na křídlech z kamení
plavba v očích z neznámých končin
a v srdci žádné znamení
jen podlámané touhy a uvadlé štěstí
ve vroucném sevření dlaní
tiché žalozpěvy a sežehnuté přání
obrazy na stěnách plující koráby
osamělé útesy papírových slov
chladivá noc a nebem plující nov
k posledním slovům vyzývá

nerozvážně na hranách čepelí
odvlátý květ z vlasů vílích
tiše se tetelí
a o něco slanější moře
do útrob polyká tiché pokání
jež marně křídly se rozhání
když na hoře osudu
zvoník v půlnoc odbíjí
nezvratný konec začátku zmatení
které příliv přináší
a nic kolem se nemění k duhovým
závratím něžných citů

bubnování vlnící se hladiny
rozráží v zrcadlení poklid na duši
výboje majáku nic neznačí
jen
že takhle dál žít

nestačí.............


.
Autor padající do neznáma, 03.08.2009
Přečteno 267x
Tipy 17
Poslední tipující: NikitaNikaT., Bíša, zlomený a nanicovatý -__-, Gudula, hašlerka, Psavec, Lenullinka, BERYL.K, jedam, Petbab, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ne nestačí, to chce změnu

04.08.2009 12:18:00 | zlomený a nanicovatý -__-

třeba se nadechnout
a plout a plout..
ST

03.08.2009 19:17:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí