Jenom pro tebe

Jenom pro tebe

Anotace: Mám jednu kamarádku a té bych chtěl tuhle báseň věnovat. Nebudu psát konkrétně, já myslím, že se pozná.

Měl jsem možnost poznat jednu dívku,
která byla jako každá jiná.
Jedinečně svá a od pohledu milá.

Po možnosti sní si popovídat,
vyzářila svoje kouzlo.
Umění jakému se všem nedostává,
ale za srdce chytá. Plnou hlavu slov i krásný hlas, které do mozaiky skládá.
Neřekl bych do ní,
je to vůbec ona?

S každou básní či písní odhalí část své duše,
jen mě mrzí,
že smutné a zklamané.
Ráda by otočila svět k obrazu svému,
i když tuší,
že málo ochoty je k tomu.

Mezi řádky cítím ale i naději,
ta přijde,
až ji někdo políbí.
Múza ta jí líbá často,
to na co čeká je víc jak za sto.
I za mnohem víc,
neztrácej naději, please.

Jednou přijde den,
kdy splní se ti sen.

V to já pevně věřím.
Autor Hantec, 03.08.2009
Přečteno 564x
Tipy 3
Poslední tipující: Mbonita, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nemáš vůbec zač. Hlavně když se ti líbí. :-)

09.08.2009 11:18:00 | Hantec

=-o=-opokud je o mě..Strašně moc děkuju!! Nádherná..úplně hrozně moc! Nemám slov,vážně..Nestačím koukat..:)

04.08.2009 00:34:00 | Dev_LATea_princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí