OSUDE!

OSUDE!

Anotace: Život to je ironie To nejtěžší břemeno

Život to je ironie
To nejtěžší břemeno
Nakonec však každý hnije
To já už mám sbaleno

Jsem připraven dosti
Na poslední zůčtování
Zbydou ze mě jenom kosti
Nečeká mne zmrtvýchvstání

Aspoň bude pohoda
Nic mne trápit nebude
Je to tmavá svoboda
Tak tě volám: OSUDE!

Vem si mne teď hned
Bez lítosti zab
Odstartuj můj let
Do pekelných vrat

Kde mne čeká spása
Nekonečné opojení
Černočerná krása
Posmrtného zápasení.
Autor Fačo, 04.08.2009
Přečteno 295x
Tipy 1
Poslední tipující: Lailah
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je fajn mít to sám se sebou vyřešené :)
fandím dekadenci

06.09.2009 12:05:00 | Lailah

...to by jsi měl moc jednoduché

05.08.2009 10:35:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí