Štěstí má dovolenou

Štěstí má dovolenou

Anotace: V mém životě si štěstí a láska daly mnohaletou dovolenou.........

Štěstí a láska mi poslaly dopis,
ať je několk desítek let nečekám,
že si berou dovolenou.....

A já to musím přijmout,
přesně tak,jak to je.
Zůstávám sama,
bez pohlazení,úsměvu a naděje.

Vím,že v životě platí jen jedno-
že každý můj dobrý skutek
je po zásluze spravedlivě potrestán.
Nedávno se mi to opět potvrdilo,
že ten kdo jen dává,si musí zvyknout,
že jeho úsměv navždy zůstává sám.

Už nikdy nikdo nepohladí mou tvář.
A nikdo neutře slzy,když přijde pláč.
Už nemám ani sílu,tvářit se,jak silná jsem.
Přála bych si poznat,
jaké to je,položit si hlavu na upřímné rameno jen.

Zažít zas vášnivé milování a mazlení,
které i z obyčejných doteků vyvolá slastné mrazení.
Kdy prsty bloudí po mém těle,
kdy vím,že čas se zastaví
a v orgasmu vybuchne má duše a mé tělo celé.

Prostě jen pár chvil,
které dělají život krásným.
Vím,že tohle je mi odepřeno
a já vyrovnat se s tím musím.

Jen je to strašně těžké,
když vím,že tohle je doživotí.
A já se můžu přitulit pouze k plyšovému štěněti,
které mi leží na polštáři.

A je celé mokré od mých slz,
když se každou noc snažím sama usnout.
A přitom vím,že to je to jediné,
co mě svým hebkým plyšem pohladí.

Ani boží mlýny nemelou,už na ně nevěřím!!!!!
Život v samotě je tak strašně krutý
a žádná změna kolem neběží.

A já už ani nemám sílu hledat
vzdala jsem to a nemám už ani sílu se smát.
Je mi z toho všeho smutno,
chci zas pod polibky tát.

Tak to zkrátka je
a jen tak to chodí.
Štěstí a láska jdou ruku v ruce
a mne prostě jen minuly.

Chci,abych našla oči,které rozsvítí ty mé.
Chci najít srdce,které pro mne bude bít.
Chci najít dlaně,které budou hladit ty mé.
Chci žít,ne jen o tom snít.

Nemusíš mě milovat,raději mě měj upřímně rád.
Milovat=faleš a obrovské zklamání,
v mém životě tohle slovo znamenalo vždy jen nic,
kterým člověk vůči mě zaháněl využívání......

Ale mít rád
a moci se při vyslovení upřímně zadívat do mých očí,
to je to,co lásku dělá láskou.
Mít rád-to je to bezpečí,
které tu životní pouť dělá krásnou.

Ale bohužel,to plyšové štěně,
je to jediné,co mám.
Štěstí a láska si vzaly dovolenou
a já doživotně, s prázdným srdcem,sama zůstávám.
Autor Gabrielle fire, 04.08.2009
Přečteno 363x
Tipy 2
Poslední tipující: Gudula, Hazentla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc smutná ....nezdávej to !

10.08.2009 18:24:00 | Marisek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí