AFK

AFK

Anotace: žirafa na útěku od písmenek - -

-
zelenej čtverec na zdi
přebílenej
hnědej flek na žirafím krku
převázanej mašlí
černá díra v žirafí duši
není vidět
a tak se nikdo nestará
--
dvě kapky
visí ze zábradlí
čekají, až spadnou
první se bojí
a druhá se směje
chytí se za ruku
a splynou v jednu
-
hlavou dolů
převrácený pocity
naloženej krk
v olivovym oleji
jednim uchem slyší pravdu
a druhý jí upadlo
fleky zezelenaly
a zčtvercovatěly
-
koupila si špičatý boty
jahodovej lesk na rty
zapadla
a měla se dobře
v černý díře
Autor bittersweet, 04.08.2009
Přečteno 406x
Tipy 5
Poslední tipující: Kamil Princ, Gudula, Ollie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí