Neznámá II

Neznámá II

Anotace: ...

Ty jsi hvězda z nebe spadlá,
lesní tůň smutkem naplněná,
jsi moje srdce,růže zvadlá,
jsi moje krásná cesta do nebe...uzavřená.

Pohled na tebe mi dává naději,
nevím jak popsat to slovy ,
myšlenky jen na tebe mě svádějí,
chci aby jsi byla má,já tvůj,my svoji...

Nevidím tu žádnou naději,
nevím už jak ani kdy,
když bol s láskou boj svádějí,
ty jsi má poslední...
Autor Earl, 04.08.2009
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí