Vášnivá

Vášnivá

Anotace: ...

Naplněna vášní
Touhou, po tvé přítomnosti
Můj výraz náhle zvážní
Svlékám se z nevinnosti

Pojď za mnou
Jestli se lásky nebojíš
Zhasnu a jen oblečena tmou
Zeptám se tě:,,O čem sníš?“

K tvému tělu přivoním
Pak už beze slov
Jen Já a Ty, všechno smím
Tvé tělo hladké, pevné jako kov

Než mé je silnější
Náhle zdá se bezbranné
Přitisknu se silou vší
Známe se či neznáme?

Dneska v noci
Budu já tvou paní
Mě napospas, bez pomoci
Zůstaneš. Dnes budu tě mít na hraní

Pak ze studia lásky
Můžeš složit promoci...

Odpověď dá Ti ráno
Zda ještě ochutnáš rety moje
Ano, bude-li na zrcadle rtěnkou psáno
Lásko, zmírám touhou- jsem jen tvoje...

Jestli ne- byls mou avantýrou pouhou
Autor Gudula, 04.08.2009
Přečteno 387x
Tipy 16
Poslední tipující: Bíša, nejsembásník, Psavec, fialová, Mbonita, Květka Š., Radek.oslov.Šafárik, hašlerka, labuť, Hazentla, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělá vášeň...

05.08.2009 07:01:00 | nejsembásník

láska je krásná, ale i avantýrka může přijít k duhu. ST

04.08.2009 16:37:00 | hašlerka

to je skvělééé, ST.

04.08.2009 13:48:00 | BERYL.K

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí