Odešla

Odešla

Anotace: vrátí se?

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Odešla - lhala bych, že pláči,
odešla - jsem jen k smíchu.
Odešla - za ní i má touha kráčí,
odešla - zahalena v sametovém hříchu.

Odešla - marně čekám, že se vrátí..
Odešla - necítím radost ani smutek,
odešla - toulám se na životní trati.
Odešla - za ní i můj smysl života utek.

Odešla má marná naděje.
Autor Satha, 04.08.2009
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: Kamil Princ, Gudula
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak graficka stavba dila, tak pochmurna atmosfera a vysostna pointa nezklamaly!

05.08.2009 21:25:00 | Kamil Princ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí