LDN

LDN

Anotace: Některé nás to čeká...léčebna dlouhodobě nemocných.

Sbírka: Barvy života

Řada pokojů
s řadou bílých postelí,
řada osudů, pochopení i nevolí.
Řada utrpení a bolestí,
řada nadějí a bezmocí.

Každý den je stejně všední i sváteční.
Někteří už všechno vzdali
a jsou k životu neteční.
Někteří však chtějí zpět to ztracené,
aby jim to jejich „doma“ bylo vrácené.

Čekají na svoje blízké,
na chuť domova.
Pletou všechno dohromady – pořád dokola.
Každý si povídá jen to své
a v tom je jejich utrpení vepsané.
Autor Růžena Granátová, 04.08.2009
Přečteno 332x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak nějak to je, máš pravdu.

05.08.2009 07:49:00 | labuť

...tak to je

04.08.2009 22:00:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí