Tajemství

Tajemství

Anotace: ze života...

Jsi touha na dně vína
Sluncem, co ve mně neumírá
Jsi má láska hluboko skrytá
Ladně cigaretovým dýmem pohlazená

Jsi tichá bolest ve mně náhle probuzená
Jenž si bez odezvy sprostě nadále dřímá
Já vím proč se to tak má
Možná jsi pro mě láska zakázaná

Bohužel, jsi výzvou nedobytnou
Jen v nočních snech snadno lapitelnou
Chtěla bych být Tvojí jiskrou
Tolik barev života by Ti dala
A pak jako pták by se na všechny kouty světa rozletěla

Promiň, jsem ještě holka malá
Ta, která je při pohledu do Tvých očí báječně poblázněná
Nezlob se, že napsat jsem si to dovolila...
Autor Bleška, 04.08.2009
Přečteno 249x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí