Vzbuzené vzpomínky

Vzbuzené vzpomínky

Anotace: Snad pro ty nejšťastnější okamžiky...

Sbírka: Drozdovská recese

Chmýří je naděje,
chmýří je touha,
chmýří je vzpomínka,
vzpomínka pouhá…

Ty klasy obilí
skrývají sílu,
v těch klasech obilí
mám ukrytou víru…

Ve světle vzpomínání
mé smysly políbila nostalgie,
v těch chvílích pousmání
malá dívenka stále žije.

Parfém s příměsí čerstvého vánku
lechtá cípy peřinky,
pod kterými se malé princezničce
rozsypaly lentilky..

Tam je nyní ukrytý její celý svět,
ani ji nenapadne,že za pár roků,
až ujde v životě několik kroků,
se na tento okamžik zadívá zpět.

Už nebude malou nevinou princeznou,
ani rozkošnou předškolní dívenkou.

Ani babička už nebude hubovat, že zlobí
je to zvláštní,ale i tohle jí chybí.
V těch chvílích byla více než šťastnější,
to však oči vidí,až když jsou moudřejší..

Ty klasy obilí
skrývají sílu,
v těch klasech obilí
mám ukrytou víru…


Chmýří je naděje,
chmýří je touha,
chmýří je vzpomínka,
vzpomínka pouhá…
Autor Dullsinea, 04.08.2009
Přečteno 320x
Tipy 5
Poslední tipující: Elza511, Gudula
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milé vzpomínání...ST*

05.08.2009 18:49:00 | Elza511

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí