Opilá vůně hvězd

Opilá vůně hvězd

Anotace: ze života...

Chtěla bych být kapkou rosy
Tou, kterou v sobě nosíš
Chtěla bych být Tvojí slastí
Při myšlence na mé vlasy
Chtěla bych být stínem Tvé rozpustilé krásy
Tak proč nás stále ruší ty cizí hlasy
Tuším nejspíš
Že zamilovaná jsem ASI

Ztrácí se vanilková vůně
Ta, která mě pobláznila
Ta, co mě tak k Tobě zavázala
Je téměř pryč
Vzdávám se
Nemůžu takto dál
Bohužel, vše jsou jen pouhá slova
Přes která bych moc ráda vyjádřila
Pojďme se koupat znova

Vidíš
Žádná snaha
Možná tak puget růží beze slova
Říkám sbohem
Vanilková vůně se již vytratila
Sakra
K čertu s kartáčkem a dětma
Vše je jako šťastný osten
Ze kterého se roní pouze smutku plná slza
Tiší se křik
Ta slastná touha
Být s Tebou zas a možná i znova...
Autor Bleška, 04.08.2009
Přečteno 231x
Tipy 1
Poslední tipující: Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí