Citadela

Citadela

Anotace: I hra na převleky se stává inspirací :)

Zlaťáky letící vzduchem
Postavy s tajemným duchem
Si všichni vybírají
A pomocí převleku si hrají

Žoldnéř, co s radostí
Boří vysněný kabaret
Čaroděj, co z kostí
Vaří lektvary karet
Mordýř, spolčený
Se stavitelem
Král, určený
Vychytralým zlodějem
Kupec, co tváří
Se nevinně
Kněz, co kreslí
Pravdou po víně

Každý zvládá skvěle
Roli v převleku
Skutečně i uměle
Se pachtí po léku
Z reality
A míchají
Lektvary z oblaků
Nastupují do vlaků
A obrací hodiny
Vzhůru
Jen potichu
Aby obelstily můru
A s hodinami obrací
Naruby i karty
Autor Denael, 04.08.2009
Přečteno 250x
Tipy 9
Poslední tipující: Atropa bella-donna, její alter ego, fuu, Radek.oslov.Šafárik, Bíša, Gudula
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedená

07.08.2009 11:24:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí